Propostes creatives, artesans als fogons

La nostra cuina està basada en la gastronomia catalana amb una certa influència de la francesa, buscant l’objectiu de l’harmonia d’aroma, colors i sabors.
Els nostres plats són elaborats amb productes de proximitat, sempre amb una cuina de mercat.
Els nostres postres, així com la nostra fleca, són elaborats de forma cassolana, de la mateixa manera que cada bocí de pa o pastís està fet a la nostra cuina.


Dues propostes amb ampli ventall


Carta

Us proposem una àmplia carta de plats tots elaborats per el nostre xef, el qual gaudeix d'una experiència amb més de 20 anys. Podeu descobrir cada un dels nostres plats descobrint la carta.

 

Menús

Menú diari per 13,50 € (exceptuant el dimarts que tenim tancat), menú de cap de setmana i festius per 23 € i un menú de nit per 21,50 € de dilluns a divendres (a l'estiu).

Colles

Ens adaptem a vosaltres

Si esteu de celebració o sou una colla us fem el menú personalitzat segons l'ocasió i a mida. Donat que la nostra reposteria és casolana, també us podem fer pastissos i postres amb el vostre menú.


Al·lèrgens

Cumplim amb la normativa de la UE

En l'aplicació del reglament europeu UE1169 / 2011 us comuniquem que al nostre restaurant s'utilitzen productes que qualsevol persona susceptible de patir al·lèrgia a alguns d'ells, ho ha de comunicar al nostre personal, als efectes oportuns i us oferirem alternatives.

El xef: Francisco Becerra

Més de 20 d'experiència als fogons

Xef que deixa l'estil únic, i que evoluciona la seva cuina amb el temps, amb importants influències de cuines franceses i catalanes, dominant també la pastisseria i la panificació. Nascut a Xile i de nacionalitat espanyola, compta amb una àmplia experiència en el sector d'hostaleria i el seu pas per diferents hotels i restaurants.

Convertit en un cuiner i propietari d'un talent innat i autodidacta es va entestar a viure a Europa per ampliar els seus coneixements i per sobre tot va començar a admirar la tradició i cultura de la gastronomia catalana.

De fet destaca la ratafia com un dels ingredients més populars de la seva cuina, donant així pas a la creativitat en base a aquest producte. La ratafia té el seu lloc a Santa Coloma de Farners, on s'ubica el nostre restaurant. Alguns dels plats estrella són: el melós de vedella amb ratafia i ceba caramel·litzada, botifarra confitada amb truita de poma de Girona amb ratafia, coca de ratafia i xocolata, tiramisú de ratafia, gelat de ratafia etc.